Star Wars Racer Arcade
starwarsracer

starwarsracer2000-ben jelent meg meg a játéktermi Star Wars Racer arcade című játék, amelyet Lucasarts a játéktermi játékairól ismert AM5 közösen fejlesztett, a kiadói szerepet pedig a játéktermeket akkoriban uraló SEGA látta el.

A játék az otthoni verziókhoz hasonlóan a Star Wars Episode I: Baljós árnyak című mozifilm pod-versenyes jelenetét dolgozta fel, természetesen a játéktermi igényekhez igazítva: a kétfős kabinokkal szerelt automata a konzolos és PC kiadásokhoz képest, a SEGA Hikaru hardvernek köszönhetően kidolgozottabb grafikával rendelkezett, az irányítópult kétkaros kialakításával pedig igyekezett a filmben látott járművek kezelőfelületét pontosan utánozni.

A játékban összesen négy pálya szerepelt, név szerint: Bantha Tracks (Tatooine), Boonta Classic (Tatooine), Smuggler’s Cove (Etti IV) és Pixelito Challenge (Malastare).

A játák legismertebb példánya az U0097592 sorszámú modell, amely a korábban több SEGA játékban is közreműködő Michael Jackson tulajdonában volt. Ez az automata a hivatalos Michael Jackson Aukción, 2009. április huszonnegyedikén talált új gazdára.

About

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>